1.1.2010

Viimeinen.

Tämä on Haaveilijan päiväkirjan viimeinen kirjoitus.

Minä en kuitenkaan katoa mihinkään, vaan olen aloittanut uuden blogin uudella tavalla. Olen luonut uudet bloggerin tunnukset, joilla tulen varmasti kommentoimaan samoille bloggaajille, joille olen kommentoinut nimellä Minea. Toisaalta voi olla, että jatkossakin kommentoin Mineana, mutta kirjoitan blogia omalla nimelläni. En ole vielä tehnyt kaikkia päätöksiä! Tunnistatte minut kyllä, kun tulen taas vierailulle blogeihinne!

Esiinnyn uudessa blogissa omalla nimelläni ja naamallani. Blogi on henkilökohtaisempi ja päiväkirjamaisempi, toivottavasti myöskin paljon aidompi. Haaveilijan päiväkirja on ollut minulle jonkinlainen harjoituskappale.

En linkitä uutta blogiani tänne, koska uusi ei ole millään tavalla suoraa jatkoa tälle vanhalle. Aluksi laitan blogin todennäköisesti salasanan alle, enkä ainakaan toistaiseksi ole ilmoittanut sitä blogilistalle tai muuallekaan. Toivoisin, että ne ihanat ihmiset, jotka tahtovat pysyä koko ajan mukana, lähettäisivät minulle sähköpostia osoitteeseen minea.paola@gmail.com ja minä lähetän sitten vastausviestissä uuden blogini osoitteen (ja mahdollisen salasanan). Tämä siksi, että uusi blogi on niin paljon henkilökohtaisempi, että tunnen oloni turvallisemmaksi tietäessäni, ketkä sitä lukevat.

Korostan, että ihan jokainen, joka lukee tätä, on ehdottomasti tervetullut lukemaan myös uutta blogiani!

ONNELLISTA VUOTTA 2010 HAAVEILIJAN PÄIVÄKIRJAAN LÖYTÄNEILLE!

7 kommenttia:

 1. Oi ei..hö. Mut ymmärrän kyllä..oon ite miettiny ihan samaa. Mun täytyy varmaan pistää sulle postia=)=)

  VastaaPoista
 2. Keke, tulisin siitä todella iloiseksi :)

  VastaaPoista
 3. minäkin haluan tottakai seurata uutta blogia. kun ei nähdä tarpeeksi usein, niin tietää edes vähän mitä kuuluu ;) minulle jo tämä blogi oli aika henkilökohtainen, toki siihen varmasti vaikutti paljon se, että tunnetaan irl. parempaa uutta vuotta myös sinulle :)

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti haluan lukea :D Laitan sähköpostiosoitteen tulemaan. Oon muuten itsekin ajatellut tehdä saman, vaikka blogiani jo nyt aika avoimesti kirjoittelenkin...

  VastaaPoista
 5. :( En ole pyynnöistäni huolimatta saanut salasanaa :(

  VastaaPoista
 6. Wiilea! Pyyntösi ei ole tullut perille! osoite on siis minea.paola@gmail.com

  Nyt pian uutta mailia tulemaan niin vastaan ensi tilassa :)

  VastaaPoista
 7. Olisi kiva päästä lukemaan taas juttujasi.. :) ilmottelehan itsestäsi!

  VastaaPoista