19.12.2009

Joulutunnelmia

Kyllä minä sen joulumieleni löysin sittenkin :) Se löytyi, kun paketoin myöhään illalla joululahjoja, jotka sain sittenkin ostettua. Tein mielestäni tosi kauniit paketit, vaikkakin köyhistä tarvikkeista. Käärin lahjat ruskeaan pakkauspaperiin, leikkasin leivinpaperista lumitähdet päälle ja sidoin kiinni juuttinarulla lahjanauhan asemesta. Kuvia ei nyt tule, sorry :D Nämä kuvat on otettu viime jouluna, kun me vietettiin vähän erilaista joulua mökillä. Kävimme siskosten kesken ja koirien kanssa joka päivä kävelyllä, ja missä maisemissa!


Maisa oppi muuten hyppäämään sohvalle, ja voin kertoa että mun elämä ei muuten helpottunut yhtään! Viime yönä kaveri keksi nousta mun sänkyyn koroketta pitkin. Sai kyllä lähdöt, ja koroke lähti muualle. Tosin koroke oli esteenä suojaamassa mun mattoja pikkukoiran pissoilta, mutta jospa tuo ei niille keksisi pissailla. Nytkin se makoilee mun kylkeä vasten tuossa sohvalla <3 Maisa on jo niin iso, että maanantaina mennään hakemaan ekaa rokotetta! Tässä (huonoa) kuvatodistetta ekasta kerrasta, kun tyttö kiipesi itse sohvalle. Kuva on huono, kun se on otettu läppärin kameralla. 


Uudenvuoden suunnitelmat meni kerralla uusiksi, kun olin saanut sen pyytämättä vapaaksi! Vuoden viimeinen päivähän on mun valmistujaispäivä, joten jonkinlaisia juhlia tässä kai pitäisi järjestää... Tosin, kaikilla on jo suunnitelmat uuveelle valmiina, saa nähdä miten käy. Jos en saa omia juhlia järjestettyä, täytyy varmaan järjestää itsensä jonkun muun juhliin. Oishan se nyt aika surkeeta olla omana valmistujaispäivänä + uudenvuodenattona yksin kotona Maisan kanssa. Itseasiassa tosi surkeeta. Tajusin ihan tosissaan että koulu on ohi kun kävin hakemassa kansiversion itselleni. Ai hurja!

En ota nyt joulun aikaan paineita blogin päivittämisestä. Lähden huomenna kotikotiin, missä valloitan keittiön ainakin kolmeksi päiväksi. Oon lupautunu tekemään myös karjalanpiirakoita, eka kertaa itse.  Wish me luck. Tai siis silloin kun mummi oli elossa, me tehtiin joka joulu piirakat itse. Mutta ei enää moneen vuoteen, katsotaan mitä tulee nyt! Yritän järjestellä tässä niitä ajatuksia uudesta blogista. Jos ehdin, nimittäin aikamoista hulinaa on luvassa mun viikon kestävälle joululomallekin. Porukat puhui jotain valmistujaisjuhlistakin, plaah, joulussa on riittävästi yhdelle viikolle!

Toivottavasti ootte kaikki olleet oikein kilttejä koko vuoden, että pukki toisi mieluisia lahjoja!


HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA!

5 kommenttia:

 1. Hyvää Joulua sinne kans!!JA ihanaa että se joulumieli löytyi=)=)

  VastaaPoista
 2. Ihania maisemia. Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 3. Mahtavia maisemia! Kyllä tuolla kelpaa tallustaa... Onpa ihanasti luntakin ja kaikkea, ah! Ja onnittelut Maisalle kasvusta :D

  VastaaPoista
 4. Hyvää, ihanaa joulua myös sinne! :)

  VastaaPoista
 5. Aivan upeita kuvia ja miten ihana koira tuo Maisa!! Oliko hän siis alaskanmalamuutti? Todella kaunis tyttö. :) Hyvää joulua sinulle ja Maisalle! Ja toivottavasti sinulle tulee hauska uusi vuosi myös. ;) Ja muuten, kyllä ne karjalanpiirakat hyvin onnistuu! Itsekin aina tein mummon kanssa, mummo kun oli Viipurista kotoisin, ja karjalaisperheessä niitä on väännetty pienestä pitäen. Vaikein homma mielestäni on se puuron keittäminen, siinä kun menee aina niin pirun kauan! :D Mutta ihanaa joulua tosiaan ja paljon paketteja ja lämmintä mieltä!! :) <3

  VastaaPoista