9.6.2009

Tuning Girl

Eilen sain lopultakin aikaiseksi laittaa pari vaatetta uuteen uskoon, projektihan ei ole ollut vireillä kuin vasta jostain tammikuusta asti...

Hameessa oli vikana se, että se oli liian pitkä (yli polven) ja siksi myös synkkä. Se lyheni melkein 20cm ja sai helmaansa sievää pitsiä, ja nyt se on sopivan kesäinen! Kun vain vielä säät olisivat niin kesäiset, että voisin kirmata pikkuhameessani...Villapaita oli suosikkini jonkin aikaa heti ku olin sen ostanut, mutta jossain vaiheessa tajusin ettei sen malli imartele vartaloani ollenkaan. Siksi se saikin pidennystä, pitsistä myöskin. Suunnitelmana on myös vaihtaa napit ja ehkä kiinniittää jonkinlaiset hakaset, jotta saan sen kiinni alas asti. Nyt siinä on vain rinnassa kaksi nappia. Lisäksi eräs tyylituomari A kertoi, että hihat kaipaavat myös pitsiä. Katsotaan (ja odotellaan inspiraatiota).Kuvan laatu kymppi... Päätin juurikin, että kun rahatilanne paranee, sijoitan järkkäriin.

Kiitos suuresti ompelukoneen lainasta Annalle! Katsotaan kuinka kauan halvat pitsit kestävät, tulenko korjaamaan näitä jo elokuussa uudelleen...

Ja koska aina voi syödä myös kynsiään, ruoka on täysin yliarvostettua, piipahdin hieman lohtushoppailemassa eilen. Lohtushoppailua tarvittiin, kun ahdistuin siitä että koulun kirjasto oli lakkauttanut tunnukseni. Ei näin, en ole vielä valmistunut. Ehkä tämä on heidän keinonsa potkia minua ulos koulusta. Ahdistuksen määrä oli suuri, koska arvioitu valmistumispäivä on ollut ja mennyt, ja tämä taas muistutti tilanteesta. Enkä muuten shoppaillut sitten ollenkaan huonoin tuloksin.

Minulla on joku erittäin vakava, selittämätön fiksaatio huiveihin.

Rakastuin tähän huiviin jo aikoja sitten ja olen muistellut sitä kaiholla monesti jälkeenpäin. Kerran näin sen terassilla toisella naisella, ja harmi pyyhälsi ylitseni. Nyt Lindexillä oli tarjous klubikortilla -30% valitsemastasi naisten tuotteesta, eikä tätä todellakaan tarvinnut harkita. Hintaakin jäi vain reilu kymppi. Tämän otan mukaan rannalle, festareille ja syksyn viileinä iltoina lämmittämään hartioita. Noita tapahtumia odotellessa se saa roikkua kaulassani työmatkat, ellei ole liian kuuma.


Haha, miten hyvin peitetyt kasvot! minulla ei ole kuvanmuokkausohjelmaa... Hiuksetkin on ihan vain pesun ja kuivauksen jäljiltä.

Paita on myöskin eilinen ostos, 5e henkkamaukan alerekistä. Ihanan värinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti