11.6.2009

Tällaisena kesäyönä (ja tulevina).

Ihanaa, aurinko ei ole hylännyt meitä kokonaan!

Harmi vain sinänsä, että asuntooni paistaa aamuaurinko... Ja uloshan ei nyt tietenkään saata tästä lähteä!

kuva

Tänään olisi pitänyt tehdä vaikka mitä, mutta lötköilyksi tämä meni. Väsyttää niin armottomasti viime yön työt. Minun täytyy todellakin hankkia normaali päivätyö ja unirytmi. En voi antaa itseni nukkua iltapäivään, sillä unirytmiä on paljon vaikeampi kääntää takaisin päin. Niinpä kärsin kroonisesta univelasta. Alkaa varmaan näkyä jo olemuksestakin!Eilen sain kutsun järviristeilylle, minne suuntaamme tyttöporukalla ensi tiistaina! Ylläolevaa kuvamateriaalia siis tiedossa lisää, jos vain kamera muistuu ottaa mukaan. Ihan kuin ulkomailla! Teemana on korkokengät ja hameet, eli suunnitelmissa kunnon reissu pukeutumisesta lähtien. Tästä tietenkin seurauksena kunnon vaatekriisi, josta seurauksena shoppailupäivä maanantaina teemalla tili tuli, tili meni, näkikö kukaan? Kengät kelpaavat entiset, hakusessa musta hame tai mekko. Mutta on se kaiken arvoista: ruokaa, juomaa ja hyvää seuraa laivan kannella ilta-auringossa. Kuulostaa paremmalle kuin hyvälle!Hyvälle kuulostaa myös juhannussuunnitelma, joka on nyt ottanut lopullisen muotonsa: parhaat ystävät, mökki, järvi, sauna, grilli, juomaa ja hyvä meininki. Ja mukana menossa näillä näkymin myös eräs jo aiemmin ajatuksissa pyörinyt mieshenkilö, josta varmastikin selviää viikonlopun aikana onko se lintu vai kala.

Elämä maistuu juuri nyt hyvältä.

4 kommenttia:

 1. Hyvän kuuloiset suunnitelmat :)

  VastaaPoista
 2. Kokko! En oo nähny sellasta moneen moneen vuoteen :<

  VastaaPoista
 3. Anttis: Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Reissut oli erittäin onnistuneet! :)

  Kirsikka: En muista minäkään nähneeni, ehkä lapsena viimeksi! Nyt teimme kokon molempina päivinä, tosin jälkimmäinen oli lähinnä juhannusnuotio, kun kaikki poltettavaksi sopiva puutavara oli käytetty jo edellisenä päivänä... :D

  VastaaPoista
 4. BTW, herra josta mainitsen tässä postauksessa. No hän oli sekä lintu että kala, enkä pidä oikein kummistakaan eläinmaailman edustajista. Että se siitä sitten.

  VastaaPoista