4.11.2009

Huomijo

Koska blogger on ihan mälsä ja kaikkea, se ei näköjään päivitä lukijoille että olen päivittänyt blogiani. Tiedän siitä, että olen joidenkin blogien sivupalkissa seuraan -listassa nähnyt oman blogini ja jonkin vanhan postauksen otsikon. Oon siis ymmärtänyt niin, että tätä lukee bloggerin kautta muutama ihminen, mutta mullapas lukee tiedoissa että 1. Siellä jossain hallintasivulla siis, mikä tulee ekana kun kirjautuu sisään. Vai lukeeko kaikki salaa? Kyllä täällä saa seurata ihan omalla naamalla, en pure vaan päinvastoin ;)

Kannustan siis siirtymään myös blogilistan käyttäjäksi. Itse olen huomannut sen toimivaksi.
(Niitä blogeja, jotka ei blogilistalta löydy, olen seurannut bloggerin kautta (vaikka se onkin epäluotettava) tai manuaalisesti tarkistamalla tilannetta kirjanmerkkipalkin kautta.)

Entäs voikos tosta valittaa jonnekin, kun blogger ihan selvästi dissaa mun blogia?!!

Kannattaa siis aina täällä käydessä katsoa myös edellinen postaus, että oliko siellä jotain vielä lukematonta mielenkiintoista... :)

7 kommenttia:

 1. myös bloglovin´on kiva paikka seurata blogeja. siellä ei vielä kovinkaan monia suomalaisia ole, mutta ainakin käsityöblogeja on sinne siirtynyt muotiblogien vanavedessä. siellä näkyyy päivityskohtaiset päivitykset (eli jos joku päivittää vaikkapa kaksikertaa päivässä, niin ne molemmat näkyvät erillisinä, hyvä varsinkin niitä blogeja seuratessa, ketkä ovat nopeita päivittäjiä)

  VastaaPoista
 2. ahaa, kiitos infosta anna :) harkitaan...

  VastaaPoista
 3. Blogilista on jotenkin niin simppeli ja kiva, että kaikki muu tuntuu vaikealta :D Tosin se blogilistakin kiukuttelee välillä...

  VastaaPoista
 4. No mä mietinkin et mihin sä oot hävinny ku näytti ettet ois tehny päivityksiä=) Mut olihan täällä=)

  VastaaPoista
 5. Musta tuntuu, että alan ihan suosiolla vaan käymään kaikki mukaseuraamani blogit läpi päivittäin... luulin taas, ettet ollut bloggaillut viikkoon... prkl -_-

  VastaaPoista
 6. Mulla on muutama blogi omassa listassani, mutta suurin osa on ihan koneen suosikeissa. Ja sieltä käyn aina kurkkimassa. Mä koitin sitä blogilistaa, mutten oikein tullut hyväksi kamuksi sen kanssa. Jotenkin on vaan hankalaa ja ärsyttävää kirjautua aina kahteen paikkaan. Joten, mä kyllä seuraan, mutten millään "listalla".:)

  VastaaPoista
 7. Mää tykkään vielä enempi google readerista :) Siinä kun näkyy aina kaikki uudet postaukset allekain ja helppo navigoida jne. En tosin tiedä, näyttääkö laskurit ollenkaan, että luen, jos en itse linkkaa blogiin esim. kommentoidakseni.

  VastaaPoista