2.11.2009

Ihanatkamalat peter pan -saappaat

Nyt tarvitsen apua. Mulla on tällaiset lähestulkoon käyttämättömät mustat ihankivat saappaat. Ihankivat siksi, että näin samanlaiset joskus jonkun myyjän jalassa ja sillä ne näytti oikeasti aika kivalta.Mutta kun minua ei huvita laittaa näitä omiin jalkoihini yhtään... Ennemmin laitan vaikka jotkut kengät jotka eivät sovi asuun ollenkaan. Ja ovat siis ihan tavalliset jalkaan, ei superhyvät mutta ei nyt mitenkään huonotkaan, vaikkei muotoiluja sisäpohjissa ole nimeksikään. Oon ostanut nämä viime talvena periaatteella: pakko ostaa ihan mitkä tahansa riittävän halvat talvikengät vielä pariksi viikoksi kun edelliset hajosivat.Näistäkin kuluu aika äkkiä pohjat käyttökelvottomiksi, kunhan vaan saan nämä kunnolla käyttöön ensin. Kävelen jotenkin oudosti ja kenkieni kannat saattavat olla toiselta reunalta jopa sentin kuluneemmat kuin toiselta ja silloin jalka tulee aivan kamalaan asentoon kävellessä. Ja eihän sellaisia voi käyttää.

Kysymys kuuluu, miten näistä tekisi tosi kivat?Ekan kohdan tiedän jo, eka ne pitää putsata. Nauhat vois ehkä vaihtaa... Mutta millaisiksi?En halua heittää pois täysin hyviä kenkiä joissa on ainesta vaikka mihin!


Kun läppä on ylhäällä, saappaat yltävät polveen asti, jos käännettynä alas, saappaat ei ole mielestäni oikein pitkät eikä lyhyet -tosi hankalan pituiset siis.

3 kommenttia:

 1. Kivan näköiset kengät. :) Otin vähän saman tyyliset käyttöön vasta tänä syksynä, kun viimein löysin farkut, jotka mahtuvat niiden sisään. En uskonut kapealahkeisten sopivan minulle, mutta eipä näemmä pidä mennä vannomaan.

  Minulla on tuo sama ongelma eli kengistä kuluvat kannat epätasaisesti. Kerran ihmettelin miten yksillä lempparibilekengilläni oli niin paha kävellä ja huomasin vasta silloin, että molemmista korkolapuista oli kulunut toinen puoli lähes kokonaan pois. Suutarille kiikutus auttoi ja taas ovat käytössä.

  VastaaPoista
 2. Tiia, minäkään en uskonut että voisin mennä julkiselle paikalle kapeissa farkuissa, nyt en muita käytäkään! Ihme homma tuo kantojen kuluminen, mutta ostan yleensä "kertakäyttökenkiä" eli muutaman kympin maksavia, enkä jaksa niitä suutaroida. Ostaa sitten hyvällä omallatunnolla uudet kun vanhat on kulutettu rikki ;) Eri asia tietysti jos ne vanhat oli just ne lempparit...

  VastaaPoista
 3. Minä en tekisi noille yhtään mitään =)

  VastaaPoista