8.11.2009

Kaksi viikkoa entistä elämää jäljellä.10 kommenttia:

 1. Voi apua noita suloisia! Katselimme juuri viikonloppuna meidän koiran vauvavideoita ajalta, jolloin haimme sen kotiin, eli täsmälleen vuosi sitten! Kyllä täytyy myöntää, että meinasi iskeä pentukuume ;)

  VastaaPoista
 2. "Ja vielä vähän off-topic -fakta, jonka olen jostain itseeni imenyt. Suomi sijaitsee kaukana pohjolassa, minne aikojen alussa on karkotettu yhteisöstä kaikki rikoksentekijät kauas kylmään ja minne erakot ovat vaeltaneet. Siksi suomalainen geeniperimä on väkivaltaisempi kuin etelämmässä. Voiko pitää paikkansa? Voisiko "selittää" lievempiä rangaistuksia ja suomalaista syrjäytyneisyyttä ja turpaanmätkimiskulttuuria?"

  Luin kommenttisi Mungolifesta, ja voi LOL!! Osaatko yhtään Suomen historiaa??? Repesin aika pahasti joten oli pakko kommentoida. Sori, tuo oli vaan niin huvittava!

  VastaaPoista
 3. Wiilea, se pentukuume on vaarallinen juttu, ja me molemmat tiedetään että siihen on vain yksi lääke...

  Anonyymille:

  En usko että koskaan käyt tätä vastausta lukemassa ja meinasinkin jo jättää vastaamatta kommenttiisi. En tiedä miksi et voinut kommentoida Mungolifen kommenttiboksissa, mutta oli miten oli. Tuon pätkän oli tarkoituskin olla loppukevennys kommentissani ja arvasin, että joku tarttuu siihen. Hyvä, että onnistuin naurattamaan jotakuta. Todellakin tunnen Suomen historiaa, paremmin jopa kuin moni. Mulla nyt jää yleensä sellaista tietoa helposti päähän, millä kukaan ei tee mitään. Siksi oonkin aika hyvä Trivial pursuitissa ;) Tuo kyseinen tieto on peräisin lähteestä, joka on samaa tasoa kuin Valitut palat tai Hymy. Minusta se on silti ihan hauska näkökulma. Yhteiskunta ja ihmiset koostuvat niin pitkällä aikajänteellä, niin monista asioista, että rakennuspalikoilla voi välillä leikitellä. Totuuttahan ei kukaan koskaan saa tietää. Kirjoitin kyllä että fakta, mutta olisi näköjään pitänyt lisätä heittomerkit. Harmi, kun äänenpainoja on niin hankala saada tekstissä esille.

  VastaaPoista
 4. Awww... voi kun saisi itsekin lisää suloisia karvapalleroita...!

  VastaaPoista
 5. Jenni B, laitahan blogiisi kuvia karvapallerostasi. Sullahan on koira, eikös? Ja Ivanin olemmekin jo tavanneet ja hänestä paljon kuulleet...

  VastaaPoista
 6. voi mitä lutuisia!! täällä on kans toinen koirahömppä, löytyy kääkkä ja ranskanpulla kainalosta tuhisemassa :D

  VastaaPoista
 7. Aune, ranskikset on niin suloisia! Lenkillä tulee aina joskus yksi vähän persoonallisempi tapaus vastaan... Omistajalta vaaditaan sen kanssa kyllä pitkää pinnaa kun kaveri tekee ihan mitä haluaa :D ei voi paljoa kuntoilusta puhua...

  VastaaPoista
 8. onhan ne vähän itsepäisiä,tämäkin pulla, semmonen jässikkä. Mutta ovat silti niin herttaisia ja seurankipeitä :)

  VastaaPoista
 9. Voi hyvänen aika mitä suloisuuksia. Olenko koskaan eksynyt blogiisi? Nimesi ja tuon kuvassa olevan maatuskan olen kyllä nähnyt mutta jos olen vieriallut ennekin, niin sulla on kyllä nyt uusi ulkoasu ku ei satu mieleen. Ihana blogi sulla!

  VastaaPoista