4.11.2009

Kuka on oikea minä?

Lempparitauluni E. Hughesin Midsummers eve


Puhinaa -blogissa on aina tekstejä, jotka saavat ajattelemaan. Usein hauskalla tavalla, kuten tämä muumi-pohdinta. Idean tähän postaukseen sain tästä.

Blogissa ja facebookissa annan itsestäni tietyn kuvan, joka ei ole koko totuus. Yhdistän nyt blogiminän ja facebook -minän ja julkaisen täällä joitakin facebook päivityksiäni uusimmasta alkaen. Näiden lisäksi on vielä vanha ystävä -minä, perhe-minä, työminä ja aika monta muutakin minua. Mutta kuka niistä on oikea?

- taitaa tulla tauti... ei hyvä, ei yhtään hyvä!!!
- miten voi väsyttää näin paljon?! jos meen nyt nukkumaan, niin voisko joku herättää suunnilleen viikkoa ennen joulua...?
- toiset näkee unia lentämisestä, minä nään sukeltamisesta. Voisko joku selittää? :D
- matkakuume. onpa ylläri tähän aikaan vuodesta.
- tuntuu ihan matikkanerolta kun investointilaskut on valmiita, ei ollut ees vaikeita ja tais mennä vielä edes osaksi oikein! jipii, juhlin tätä nukkumalla kun naapuritkin on kerrankin hiljaa :)
- siis mud cakehan tarkottaa suomeksi että keskellä on raakaa taikinaa... ai eikö?
- ihanan valkoista <3 66 päivää jouluun!
- And The Girls Tonite Only!!!
- voitteko kuvitella: yhdellä klikkauksella deletoin kokonaisen päivän työn opparia!!! seurasi "pieni" sekoamiskohtaus. Rauhoituttuani klikkailin lisää ja löysin opparini vahingoittumattomana <3 Kaikkiko pitää oppia kantapään kautta?Kertooko facebookstatukset minusta mitään uutta sellaisille jotka ovat lukeneet täällä enemmänkin? Nyt saa leikkiä psykologia ja analysoida! :D Oletteko koskaan selanneet omia statuksianne taaksepäin? Kun niitä lukee nippuna ja pitkältä ajalta, niistä voikin yllättäen löytää jotain uutta itsestään. Suosittelen!

Vastaus otsikon kysymykseen on tietenkin, että koko minä olen oikea minä.

4 kommenttia:

 1. Tiedätkö, juuri tänään selailin omia statuksiani taaksepäin. :) Oli ihan kiva lukea "omaa historiaa" vähän taaksepäin.

  olipas kiva tämä tälläinen idea kertoa itsestää facebook päivitysten mukaan. Anonyymiä blogia kuitenkin kirjoittaa väkisinkin vähän erilailla kuin julkista facebookin profiilia. :)

  VastaaPoista
 2. Marge, olipas sattuma :) niitä on kyllä hauska selata. Ja idea oli minustakin kyllä hyvä, erilainen. Blogilla ja facebookilla on niin täysin eri yleisökin, että kenelle niitä ajatuksia julkaisee.

  VastaaPoista
 3. Minäkin tein tämän juuri omaan blogiini :) Mielenkiintoinen on kovasti, sinustakin saa hieman uudenlaisen kuvan statustesi perusteella, mutta ehkä ennemminkin vain nykyisestä laajennetun version.

  VastaaPoista
 4. Wiilea, no se on kiva kuulla. Minäpä käyn katsomassa jossain välissä sinunkin version :)

  Tämä on ollut viime aikoina mulle ajankohtainen aihe kun olen saanut palautetta että käytökseni muuttuu joidenkin ihmisten seurassa... En pidä siitä yhtään, koska se on mielestäni epäkypsän ihmisen merkki, toisaalta en itse koe "esittäväni" kenenkään seurassa...

  VastaaPoista