25.8.2009

Sisustustuska

Olen selannut eilen ja tänään aivan liian paljon ihania ja inspiroivia sisustuskuvia. Esimerkiksi täällä ja ennen kaikkea täällä. Kävin tänään kirjastossa ja käsiini osui Marie Claire Maisonin ihania numeroita. Taidan käydä huomenna lainaamassa ne kaikki, vaikka minulla ei ole aikaa lukea niitä. Sitä paitsi tulen vain pahalle mielelle, kun en saa kotiani näyttämään samalta kuin kuvissa...

Kotini on ihana, mutta on täällä paljon pielessäkin. Varsinkin nyt, kun täällä on ollut ihan saman näköistä jo vuoden verran, ainoastaan pieniä muutoksia on ollut, kuten edellisessä postauksessa näkyy. Onneksi naapurimaamme huonekalujätti varmistaa, että ensiapu on lähellä. Nimenomaan ensiapu, massatuotannosta on vaikea saada persoonallista.

Silti, Ikean ostoslista ei taas ole mikään aivan lyhyt...


Olisikohan aivan hullua laittaa tällainen lamppu keittiöön.

Tähän haluan upottaa varpaani talven kylminä aamuina.

Kolmikerroksinen vati on ollut ostoslistalla jo hyvän aikaa. Mahtuu paljon keksejä <3 (eikun hedelmiä!)

Nämä on nättejä ja näppäriä. Paketti lähtee mukaan joka reissulla.


Kun yksi ei riitä, eli toisen viereen tekisi mieli toista.

Keittiön seinä kaipaa kipeästi jotakin, en tiedä pitäisikö laittaa paikka lehdille jotka viereksivät vain pöydillä vai ostaisiko taulun...Ja eiköhän sieltä tartu mukaan eräskin kappale myös näitä. Entiset olen kaikki nukkunut jo ihan littanaan ja kaipaan uusia värejä.


Voi jos vain saisin maalata asuntoni seinät...

4 kommenttia:

 1. Mikä ettei lamppu sopisi keittiöönkin -persoonallisuutta :)

  VastaaPoista
 2. Sisustaminen on kyllä sellainen jatkuva projekti ja aina muutoksen alla. Varsinkin pienten asioiden osalta. Ikeaan pitäisi itsekin taas päästä hankkimaan vaikka mitä. :)

  VastaaPoista
 3. Anttis, mietin myös että riittääköhän tuossa valo, täytyy katsoa kuinka voimakkaan lampun siihen saa asentaa...

  Marge, Ikeaan lähtee aina hankkimaan vaan pari juttua ja pois tullessa huomaa että on tuhlannut sinne (jälleen) koko omaisuutensa... Parhaita puolia sisustamisessa juurikin on, ettei sitä tarvitse koskaan lopettaa!

  VastaaPoista
 4. Joo, tuollainen lamppu keittiöön, sehän olis ihanan hulvaton! :)

  VastaaPoista