8.9.2009

Syksy on täällä.

Ei ole täällä blogin puolella taas paljon ehtinyt päivitellä. Synttärit viime kuun lopulla sujuivat mahdottoman hulinan kera vaikka hauskaa riitti ja sen jälkeen olenkin ollut koko ajan kipeänä eikä energiaa ole riittänyt käytännössä mihinkään. Tänäänkin hengästyin kauppareissulla niin, että täytyi tehdä kierros löntystelyvauhtia. Tavallinen kävelyvauhtini on aika paljon rivakampaa.

Kauppareissun lisäksi sain tänään aikaiseksi siivota vaatekaappini, mistä lähti kirppiskasaan muovisäkillinen tavaraa ja tuunauspino kasvoi myös melko lailla. Totesin myös, että ensi kesänä iskee pula lähes kaikista mahdollisista kesävaatteista. Mutta se on ensi kesän murhe se. Nyt on nimittäin syksy (minkä kunniaksi poltan tänään ensimmäistä kertaa kynttilöitä!) ja vaatekaapistani puuttuu inventaarion perusteella ainakin musta villatakki, jolla pystyy jatkamaan paksujen sukkahousujen (tai farkkujen, jotka ovat uusilla näköjään lähestulkoon joka värissä) kanssa kesämekkokautta vielä hetken aikaa. Myöskään tunikoita minulla ei ole yhtään liikaa, varsinkaan pitkähihaisia sellaisia. Olenkin elellyt jo hetken sellaista kummallista välikautta, kun en ole oikein tiennyt minkälaisia vaatteita puuttuu ja mitä tekisi mieli hankkia. Kesävaatteita ei enää viitsi ostaa, mutta en ole oikein tiennyt mitä syksyksi haluan. Mutta siis villatakista lähdetään liikkeelle, lisäksi olen etsiskellyt jo jonkin aikaa mustia (banaani)korollisia kävelykenkiä. Kenkien suhteen minulla vain taitaa olla liikaa vaatimuksia...

Nämä villatakit vastaavat toiveitani jo jonkin verran, saa nähdä päädynkö johonkin näistä, vai löytyykö parempi jostain muualta.

ellokselta

ja Hennesiltä


Elloksen ostoskoriin "eksyivät" myös nämä ihanuudet -tuon alemman boleron pienin koko vain oli 42/44, toivottavasti ei ole liian suuri!

Kesätuoksua en koskaan saanut hankittua, mutta syntymäpäivälahjaksi sain aivan ihanan arkituoksun, Avril Lavignen Black Starin. Uskomattoman hyvin valittu minua varten. Tuoksu on todella erilainen kuin pullo antaa ymmärtää, mutta rakastan pulloa! Tuoksussa mietitytti, onko se liian vahva, mutta sitä se ei todellakaan ole, nyt kun olen jo muutaman päivän sitä käyttänyt.

kuva

Olen kuitenkin ajatellut hankkia syksyksi myös Lancomen Hypnose Senses -tuoksun, joka ainakin lehtinäytteen perusteella on todella hyvä, vaikka perus Hypnose ei todellakaan kuulu suosikkeihini. Täytyy käydä sitä uutta versiota mahdollisimman pian tuoksuttamassa ihan kaupassa ja iholla...Ainakin mainos toimii minulle :D

Syksyn MustHave ostoksia on myös mustavalkoinen Seikkailu -muumikannu. Love it or hate it, I love it!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti