11.11.2009

Pitkästä aikaa.

Viimeaikojen lempparimusiikit on taas jääny lisäilemättä... Nyt siis tuplasti ellei triplasti! :)

Ihana!



Haha, me oikeesti luultiin mun kaverin kanssa pelkän nimen perusteella, että tää on se idols-Agnes :D:D Saa nauraa!!!



Ja mikä tyyli!



Tää on upeeta, ei voi muuta sanoa. (Ja se mies, lähtisköhän se mun kanssa treffeille...?)



Me jo suunniteltiin mun siskon kanssa, miten me vedetään tukat tötterölle ja kellohameet päälle ja mennään NIIN kattoo näitä jos ne tulee Suomeen. Ja tuleehan ne. Ja se keikka on loppuunmyyty. Voiko enempää ketuttaa?!! En oo ikinä ollu minkään tai kenenkään fani, mut näiden fani voisin todellakin olla!!!





Tässä toinen, joiden keikalle olisi tehnyt mieli. Suunnitelma oli, että olisin molemmille siskoilleni ja itselleni ostanut joululahjaksi liput keikalle, ja ois menty siskosten kesken katsomaan shöytä. Pikkusisko kuitenkin otti ja lähti marraskuuksi Espanjaan (!!) joten ei nyt päästy keikalle...

9 kommenttia:

  1. Mä en eka tykänny Annasta mut nyt tykkään tosi paljon. Sil on hyviä biisejä kyllä..ja ihku ääni!

    VastaaPoista
  2. Sama juttu kun sulla Keke! En edelleenkään tykkää yhtään siitä ekasta C'est la vie -biisistä... mut nää muut on ollu kyllä hyviä! En oikein muista mitä mieltä olin Annasta Idolsien aikaan, mutta ei mulla tainnut olla niistä kenestäkään kovin suurta mielipidettä...

    VastaaPoista
  3. Hei!

    Ihana blogi, jäin heti koukkuun ja luinkin läpi vanhoja postauksia enkä voinut olla huomaamatta OBH Nordican lilaa tehosekoitinta tässä postauksessa http://haaveilijanpaivakirja.blogspot.com/2009/09/syksyn-ostoksia-ja-tyylipohdintaa.html jonka ilmeisesti olet saanut lahjaksi ystävältä? No kuitenkin, minä olen kissojen ja koirien kanssa etsinyt samanväristä tehosekoitinta eikä mistään meinaa löytyä ja alkaa kohta olla ideat lopussa, että mistä niitä löytyy vaiko löytyykö ollenkaan. Nyt kysyisinkin, että sattuuko sinulla olemaan yhtään havaintoa mistä tuo yksilö on hankittu? Jos vastaat niin olen tuhannesti kiitollinen. :)

    Jatkankin blogisi lueskelemista.

    Hyvää talven jatkoa! :)

    VastaaPoista
  4. Hei Ansku! Ihanaa että olet löytänyt blogini ja pidät siitä noin kovasti. Antaa heti paljon lisää voimaa tämän tekemiseen, kun muutkin tykkää.

    Tuo tehosekoitin on melko varmasti ostettu Lahdesta halpakauppa Kärkkäiseltä... niillä on nettikauppakin, löytyy googlaamalla. Sain tosiaan lahjaksi niin en voi olla varma.

    Ihanaa talvea sinullekin!

    VastaaPoista
  5. Hei, sulla on jotain hyvvvvää musaa täällä... :>

    VastaaPoista
  6. Niin ja jos siis jäi epäselväksi niin The Baseballs & Paloma Faith osui ja upposi... ^_^

    VastaaPoista
  7. Niin ja nyt kun aloin floodaamaan tätä sun kommenttilaatikkoa niin mainittakoon vielä, että The Baseballsin kopio Rihannan Umbrellasta :D:D:DD teki mun viikosta heti 100 kertaa paremman XD vihaan alkuperäistä, mutta toi niiden version on PARAS :D

    VastaaPoista
  8. No minä jo katoin että on nyt tullu kommenttia... Ja kaikki olikin sulta :D Hyvä että sun viikko parani :D Etkö ole kuullut aiemmin? Tai toisaalta ei siellä jenkeissä varmaan ihan samat musat oo radiosoitossa... Kuuntele ihmeessä youtubesta tai spotifysta muutkin niiden biisit, ihan sikahyviä!

    VastaaPoista