16.7.2009

ILOSAARIROCK!!!!!

Nyt ne alkoi, minun rokkivapaat! Tätä on odotettu ainakin vuodenvaihteesta asti!

Täytyisi alkaa pakkamaan, olen päättänyt olla festareilla joka päivä mekossa. Jossain vaiheessa päivää ystävä tulee Tampereelta ja illalla toinen ystävä poimii meidät auton kyytiin ja sitten mennään! Kotiseudulle Pohjois-Karjalaan... jihuuuu! Kotiin palaan vasta ensi viikon puolivälin paikkeilla, ja silloin on tiedossa muun muassa huvipuistokäyntiä perheen kanssa. Kivakivakivakiva!


ps. Ostin eilen neljät kengät. Kannattikohan? No kannatti!pps. Löysin jokin aika sitten lopultakin sen seeprakaulahuivin joka roikkui hankintalistalla varmaan kaksi kuukautta. Me Like It! Ainoa eläinkuosi mitä kirahvilaukun lisäksi voin suostua käyttämään.

4 kommenttia:

  1. Hauskaa rokkia! Mekin päätimme vast ikään, että nokka suunnataan kohti rokkia viikonloppuna. Lippuja ei ole mutta ulkopuolella hengailuksihan se meinaa mennä aina muutenkin :D

    VastaaPoista
  2. Nyt sattui sinulle kyllä loistavat rokkisäätkin, niin kelpasi mekossa festeillä :)

    VastaaPoista
  3. Marge, niinpä! Mutta ilosaari onkin kuuluisa siitä että siellä sataa erittäin harvoin. Nytkin oli onni myötä, nimittäin perjantaina oli hirvittävä ukkoskuuro, lauantain sää täydellinen, sunnuntain sää jos mahdollista vielä täydellisempi, ja maanantaina taas vettä taivaan täydeltä!

    VastaaPoista