7.7.2009

Tilannekatsaushaaste

Tänään olen taas käyttänyt jo liian suuren osan valveillaoloajasta klikkaillen blogista toiseen. Ihmisillä on niin paljon niin ihania blogeja, että voisin täyttää viikon päivät niiden lukemisella! Mun maailmain -blogista löysin tällaisen hauskan haasteen.

kuva

3 Tuntomerkkiäni
- Hiukseni ovat useimmiten nurinkäännetyllä ranskanletillä kiertäen pääni ympäri otsalta toisen korvan alle. Hyvin samaan tapaan kuin tällä blondilla tässä.
- Minulla on nykyään aina lakatut kynnet.
- Suuret siniset silmät. Mummo sanoi aina kun olin pieni, että "Tytöllä on silimät kun lautaset!"

kuva
3 Pahettani
- Karkki. Ja jäätelö. Ylipäänsä kaikki makea. Hei, olen minea ja olen karkkinarkki. Erityisesti suklaa ja irtokarkeista maissipallot (tässä vaiheessa kuolaa valuu näppäimistölle ja joudun pitämään tauon että saan sen pyyhittyä) houkuttelevat kiusaukseen.
- Shoppailu. On enemmän sääntö kuin poikkeus, että palkkapäivään on vielä viikko tai parhaassa tapauksessa pari, tilillä on enää 10-20 euroa ja löydän jonkun kivan paidan tai korvikset jotka on PAKKO saada HETI.
- Jätän kaiken viime tippaan. Elämä olisi varmaankin liian helppoa jos asiat tekisi valmiiksi asti ajoissa.

kuva

3 Intohimon aihetta
- KOIRAT. Oman koiran hankkiminen on noussut pienoiseksi pakkomielteeksi.
- Leipominen. On ihanaa nähdä oman työnsä jälki ja ilahduttaa sillä muita, varsinkin jos lopputulos on vielä herkullista. Erityisesti suklaakakut ovat intohimon kohteena. Tähän liittyy myös eräs muu intohimoni, joka ei mahdu tälle listalle, joka on juhlien järjestäminen.
- Koti ja sisustaminen. Minusta on ihanaa pukea kotia vuodenaikojen ja erilaisten juhlien mukaan. Aina löytyy järjestyksiä tai huonekaluja jotka ovat edellisiä parempia. Voisin ostaa uudet verhot vaikka joka viikko. Ja pöytäliinat ja tyynyt ja ....

kuva


3 Ilon aihetta
- Kesä ja kaikki siihen liittyvä, valo, aurinko, lämpö, kesäkengät, kesävaatteet, tulevat festarit.
- Ystävät.
- Koiranpennut.

kuva

3 Surun aihetta
- Mummo ei ole vieläkään saanut vanhainkotipaikkaa.
- Pikkuveljen ongelmat koulussa.
- Erittäin läheinen ystävä ei jostakin syystä kerro minulle pahimpia kuulumisiaan enää vaan keskittyy tyhjänpäiväisiin tai muuten kevyisiin aiheisiin.

kuva

3 Ärtymyksen aihetta
- Viereisen talon julkisivuremontti joka ei anna aamuisin nukkua kunnolla ja paukutus kuuluu muutenkin pitkin päivää. Loppuisi jo!
- Vuokrankorotus.
- Ei ole rahaa shoppailla ollenkaan.

kuva

3 Pelon aihetta
- Murtovarkaat
- Yksinäisyys
- Painajaiset

kuva

3 Ylpeyden aihetta
- Sain pitkään hoitamatta jääneen asian hoidettua tänään ihan itse.
- Ihana ystävä joka saa vauvan.
- Oma (tai siis onhan se vuokrattu, mutta kuitenkin) koti ja se kuinka hienoksi olen sen saanut laitettua olosuhteista huolimatta.


HAASTAN jokaisen lukijan tekemään tämän saman, ja mielellään saisi minulle vielä linkata vastauksensa! :)

3 kommenttia:

 1. Olipas kiva haaste=) Täytyykin poimia se tuosta ja tehdä jossain vaiheessa!! Mulla on kans hirmuinen koirakuume. Miten koirat voikin olla niin ihania. Mulle tulee melkein aina tippa linssiin ku katon koiranpentuja=)

  VastaaPoista
 2. Tulin vastavierailulle ja tosi kiva blogi sullakin! Tämä oli kiva haaste, voisinpa myös tehdä tämän. Mukavaa päivänjatkoa!:)

  VastaaPoista
 3. Keke, samoin. Tai kun ajattelen sitä päivää kun lopultakin saan oman pennun luokseni :')

  Riehu, kiva kun kävit! :D Käyn myöhemmin tarkastamassa mitä vastasit haasteeseen :)

  VastaaPoista