2.7.2009

Mistä tietää että syksy lähestyy...

...No siitä että alkaa tehdä mieli polttaa kynttilöitä ja neuloa!

Tosin näillä helteillä ei tarvitse vielä olla syksystä tietoakaan! Sisälämpötilamittari näyttää +31... Ulkomittari vielä enemmän. Asuntoni kylpee auringonvalossa koko aamun aina viiteen-kuuteen asti illalla. Se on kaikkina muina päivinä ihanaa, paitsi nyt kun edes yöt eivät ole niin kylmiä, että täällä viilenisi välillä. Mutta en valita, ei tällaista säätä ole tiedossa taas seuraavaan kymmeneen vuoteen! Minäkin olen siis palanut auringossa, mitä ei ole varmaan ikinä vielä tapahtunut.

Kynttilöille on tehnyt mieli ostella uusia kippoja aina kaupungilla pörrätessä, sillä ainahan sitä törmää joihinkin yli-ihaniin koska en osaa vältellä niitä kauppoja... Elävä tuli on vain niin kaunis, mutta täytyy odottaa vielä ainakin kuukausi ennenkuin kynttilöistä on illoissa mitään iloa. Ja niihin neuleisiinkin alkoi sormet syyhytä, kun kuulin ystävän saavan vauvan, ja muistin että minulla on juuri vauvan nuttuun (tai katsotaan mitä siitä syntyy...) sopivaa lankaa varastossa! Ajattelin tuota limenvihreää seiskaveikkaa, toivottavasti se ei ole liian kovaa pienen herkälle iholle. Vauva syntyy tammikuussa, joten villanuttu voi olla tarpeen!



Langat saivat lopultakin sen isomman kodin kun alennusmyynneissä oli korit puoleen hintaan. Nekin ovat yllättävän kalliita hankintoja. Osasin valita kerrankin juuri oikean kokoisen korin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti