8.7.2009

Rakastaa, ei rakasta, rakastaa, ei rakasta...

En ole oikein koskaan syttynyt Uggeille. Ne eivät VOI olla niin hyvät kuin kaikki hehkuttavat. Ja sitäpaitsi, onhan ne nyt aivan sairaan rumat.

Nyt minulle on kuitenkin tapahtumassa jotakin.

Eihän näitä voi vastustaa! Niissä on pitsiä! (Mihin katosi niitti-innostus? Taitaa sekin olla tallella. Toinen elelee toisella olkapäällä ja toinen toisella, niitit ja pitsi sulassa sovussa. Tai sitten ne kiistelee aina kumpi voittaa, niin kuin piru ja enkeli Aku Ankan korvien juuressa!)Kuvat (paitsi alin, joka täältä) on varastettu Nelliinan blogista kun Uggin sivuilta en saanut niitä revittyä. Sieltä löytyy myös melko uusista postauksista kuva jossa Nelliinalla on ne jalassa. Se kuva oli viimeinen niitti, nuo kengät näyttää vaan niiiiin hyvältä ja mukavalta. Mutta voi vaan arvata kuinka kauan ne olisivat valkoiset näissä jaloissa...

Mulla on kohta ihan sairaan pitkä synttärilahjatoivelista.

4 kommenttia:

  1. Enpä olisi uskonut sanovani mutta söpöt ovat :)

    VastaaPoista
  2. Minä en voinut aluksi ymmärtää koko Ugg villitystä, mutta lopummalla talvea ostin omat uggit lopulta ja rakastuin. <3 Ne on parhata talvikengät ikinä! Hyvät jalassa, lämpimät ja nykyään tykkään ulkonäöstäkin tosi paljon. Niin se maku muuttuu..

    VastaaPoista
  3. Marge, niinhän ne sanoo, ja kaikkeen tottuu. Kai. Toivottavasti ei.

    VastaaPoista