21.9.2009

Haaveilua punaisesta matosta

Koska itsellä tulee tuskin koskaan tilaisuutta käyttää näin upeita pukuja, täytyy tyytyä katselemaan niitä muiden yllä. (Ja haaveilla vähän samalla...) Emmyjen parhaat siis.

Rakastan Blake Livelyn kampausta! Suosikkini pään ympäri kiertävä ranskanletti taisi saada pahan kilpailijan... Ja se hiustenpidennys on myös saatava kiinni asti NYT. :DHeidi Klum on aina kaunis ja tyylikäs. Ehkä sen tekee asenne, hän hymyilee aina aurinkoisesti ja huokuu hyvää oloa ja onnellisuutta. Ja mikä valtava maha!Hayden Panettiere on muuten vaan ihana, vaikka mekko onkin vähän väärän värinen varsinkin noin nuorelle. Mallikaan ei oikein vakuuta.Drew Barrymorella oli kaunis mekko, kelpaisi minullekin... Ihana väri ja niin yksinkertaisen kaunis.Entäpäs sitten Leighton Meesterin puku! Rakkautta ensi silmäyksellä. Kreikkalaiset linjat kelpaavat minulle aina.Lindsay Price on suosikkini Lipstick Junglessa (tai se vaihtelee kyllä) ja taitaa kilpailla suosikin tittelistä tässäkin pukuasiassa. Väri on aivan nappivalinta! Vähän kyllä häiritsee tuo rintakoru, tulee mieleen kunniamerkit joita meillä nähdään itsenäisyyspäivän vastaanotolla...Pahin moka oli mielestäni sattunut Sandra Oh:lle. Mitä ihmettä, PINKIT kengät?! Vyöksi oli lähtiessä vedetty verhosta naru. Mekko oli kyllä muuten mielettömän upea. (Ihan varmasti, ihan varmasti näin jossain kuvan jossa kengät vilahtivat, mutta en löydä sitä enää. No, mielikuvitus peliin!)Missähän pääsisi itse pukeutumaan noin upeasti, meikkien ja kampausten kera? Oma vanhojentanssipäivänikin kun oli kaukana prinsessapäivästä... Linnan juhlakutsua odotellessa!

Kaikki ylläolevat kuvat justjared.com

EDIT

Hups, paras meinasi unohtua! Ginnifer Goodwin: breathtaking!

kuva mtv3.fi

12 kommenttia:

 1. Uh, pinkit kengät...Eiii! Muuten niin kaunis kokonaisuus.

  VastaaPoista
 2. Alma, ajattelin ihan samaa. Laukkukin oli joku ihan kummallinen mustapunainen möhkäle, miten voikin pilata asun helposti asusteilla...

  VastaaPoista
 3. Mul on ollu aina niin kova hinku päästä johonkin kunnon juhliin. Oikein semmosiin jossa juhlittais ison maailmaan tyyliin punasella matolla. Ja kamerta räpsyis ja sais olla jotain ihanaa päällä=) Täytyy vissiin ite järkkää itelle joku tommonen=)Huoh...rankkaa=)
  Ihania pukuja noi kaikki!!!

  VastaaPoista
 4. Mulla ei oo kameran eteen yleensä suurta hinkua, mutta täytyisihän siitä tälläytymisestä jotain todisteita saada tietenkin! Ois niin mukava mennä kerranki jonku toisen vieraaksi, tuntuu että jos haluaa juhlia, täytyy aina olla itse järjestämässä...

  VastaaPoista
 5. Pakko kysyä, että onko sun ihan oikea nimi Minea? Olet Ensimäinen Minea jonka tiedän itteni lisäks jos on :D Ja mullakin siis Minea on toinen nimi.

  VastaaPoista
 6. Valitettavasti sulla kaiman etsintä jatkuu, nimittäin ristimänimeni ei ole Minea, kyseessä ihan vain nimimerkki.

  Aika hauska nimiyhdistelmä sinulla muuten, ja varmaan ainoa laatuaan! :)

  VastaaPoista
 7. oioioi ihania mekkoja! joskus on pakko omistaa itekin joku tommonen :-)

  VastaaPoista
 8. Tuo Heidi Klumin vatsa on todella kaunis -ja iso! :)

  VastaaPoista
 9. Viimeisessä mekossa oli ihanan liehuva helma ja herkullinen väri. :)

  VastaaPoista
 10. E, mulle kelpaisi vaikka komerollinen noita ;)

  Wiilea, tuo vatsa näyttää siltä että vauvoja on tulossa viisi! mutta vaikka olisi kuinka pieni tai suuri vatsa, kyllä odottava nainen on aina mahdottoman kaunis!

  Riehu, samoista jutuista minäkin siinä erityisesti tykkäsin!

  VastaaPoista
 11. Sandra Ohn mekko olisi ollut upea ilman tuota kummaa vyöviritystä ja olen kyllä samaa mieltä siitä, että ne pinkit kengät... punaiset olisin vielä voinut ymmärtää, mutta pinkki ja kulta... yh.

  VastaaPoista
 12. Ja ne kengät ei käyneet tyyliltään yhtään... Itse olisin jättänyt vyön kotiin ja laittanut mustat tai kullanväriset kengät.

  VastaaPoista