19.9.2009

Naisten takki syksyksi ja talveksiIhastuin tähän kellohelmaiseen villakangastakkiin hennesin sivuilla ihan täysin, ja vaikka hinta tuntui aika kovalta suhteessa siihen, etten ole aikonut hankkia uutta takkia, tilaukseenhan tämä päätyi.

Sitten menin Gina Tricotiin ja sieltä löytyi tämä.Se oli parikymppiä halvempi ja onhan siinä aika paljon enemmän luonnetta kuin Hennesin vastaavassa, varsinkin nappien ansiosta. Mutta onko klassisempi HM:n takki varmempi valinta. Päädyin kuitenkin ostamaan tämän. Sitä paitsi en voinut jäädä odottelemaan pakettia vertailua varten, tämä oli viimeinen kokoani!

Toivottavasti tein oikean valinnan.

6 kommenttia:

 1. Ju tommoset nappitsydeemit haluan munkin uuteen talvitakkiin!Ihana takki!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos :) Nuo napit tosiaan oli aika ratkaisevassa asemassa, tänä syksynä on ilmeisesti pinnalla armeijatyyli joka on tavallaan kuulunut aina mun suosikkeihin (ei nyt mitään metrohousuja sentään, mutta kuitenkin...).

  VastaaPoista
 3. Kaunis takki, tykkään hurjasti mallista ja noista napeista! Juu, ainakin niitä Michael Jacksonin takista mukailtuja, armeijatyylisiä takkeja on näkynyt tähtien päällä. Tuonkin takin napeista ja etumuksesta tulee vähän mieleen sellainen kasari MJ-takki. :) Siis hyvällä tavalla tietenkin. ;)

  VastaaPoista
 4. Ai Michael Jackson! :D:D no helma on onneksi aika naisellinen, eipä itselle tullut sellaista mielikuvaa ollenkaan... Päädyin nyt kuitenkin pitämään tuon takin, vaikka en aluksi ollutkaan ihan varma. Sen ansiosta voin nimittäin hyvällä omallatunnolla heittää kirpparikassiin kaksi vanhaa villakangastakkia, jotka eivät alunperinkään tainneet olla kovin hyviä.

  VastaaPoista
 5. Hehee, joo siis tarkotinkin vaan tota yläosaa ja etumusta! :D Minäkin hommasin viikonloppuna mustan aika leveähelmaisen takin, tykkään hurjasti kun takissa on naisellinen helma. :)

  VastaaPoista