25.9.2009

Tällasta tänään.

Uusvanha lempparikoruni: norsu vanhasta HM:n korusta, ketju Spirit Storen hupina ostetusta korusta. Ketjua olen käyttänyt ihan ilman riipustakin, mutta tuo norsu tuntui nyt sopivan siihen tosi hyvin. Tykkään norsuista ihan valtavan paljon, itken aina kuin vesiputous kun näen orpoja norsuvauvoja luontodokumenteissa. Livenä en ole yhtään ikinä taputellut, tai nähnytkään sen puoleen. Siinä on yksi asia joka on things to do before you die-listalla.Koru roikkui tällaisen asun osana:Kengät on nilkkuribootsit, näkyy vähän huonosti kun tuo peili on tosiaan pimeimmässä nurkassa. Eikä kamerakaan oo kovin hyvä. Mutta pääasia on, että olen lopultakin nyt julkaissut täällä päivän asu -kuvan! Toivottavasti saan niitä tänne (parempilaatuisina) tulevaisuudessa enemmänkin.

Viime päivinä olen letitellyt tukkaani sormet väkkyrällä. Tykkään ihan hirveästi leteistä, mun puolesta mulla vois aina olla joku lettikampaus! Kaikista hurjimpia visioita en ole edes pystynyt toteuttamaan, täytyisi pyytää joku muu letittämään, mutta aika harvalla on se taito taskussa. Minusta aika yllättävää, pitkätukkaisia on kuitenkin suomalaisnaisista varmaan aika iso osa, ja eiköhän kaikilla ole ollut ainakin lapsena pitkät hiukset! Tosin lapsena ei kyllä tullut omaa tukkaa väkerrettyä juurikaan, kyytiä saivat mm. pehmolelujen takapuolikarvat kynsisaksilla :D

Kuvat ei tee oikeutta, kun kokonaisuus ei näy, mutta pointti on se, että hiuksille ei aina tarvitse tehdä paljonkaan, ja niihin saa jo paljon enemmän ilmettä ja kampauksellisuutta. Jotenkin hiukset on sellaista aluetta, jonka hallitsen. Sormet syyhyäisi päästä rakentamaan jollekulle oikein hienoa kampausta pitkästä aikaa!

Ylläolevalla asulla kelpasi kierrellä kirpputoria ja Eurokangasta ja "kahvitella" kaverin kanssa. Kirpparilta mukaan tarttui musta leveähelmainen hame, jollaista olen etsinyt jo vaikka kuinka kauan. Täytyy ottaa käyttöön heti kun saan pestyä, ja laittaa sitten tänne kuvamateriaalia. Veikkaan että se on syksyn paras alaosa. Kirpparilta nappasin myös koristeellisen, puisen kynttilänjalan tai kukkatelineen, joka on noin reilu puolisen metriä korkea. Ajattelin maalata sen mustaksi, tai kullalla, saa nyt nähdä. Jos siitä tulee käsityöprojekti, laitan senkin varmaan muistiin tänne. Lisäksi löysin kaksi aivan ihanaa pöytäliinaa ja pienen palan suloista punaista kukkakangasta, josta ehkä lopultakin saan tehtyä tuon projektilistalla jo ikuisuuden roikkuneen neulepuikkopussin. Eurokankaasta hain harmaata kolitsikangasta ja resoria, ajattelin herätellä ompelutaitojani yksinkertaisella olohameella. Kaavat ja malli ihan omasta päästä, saa nähdä mikä on sitten lopputulos... Ompeluksia tekisi mieli tehdä enemmänkin, mutta tällä hetkellä opinnäytetyö on paljon tärkeämpi, joten liiallista harrastustoimintaa täytyy lykätä joulun yli.

Kahvitella on ylempänä lainausmerkeissä, sillä ei me mentykään kahville. Sain vihjeeksi että nämä ei ole mitkään ihan tavalliset kahvit, mutta kyseessä ei ole työhaastattelu eikä sokkotreffit. Tämä ystävä ei yleensä järjestä mitään yllätyksiä, joten olin todella ihmeissäni. Ystäväni on lähtenyt mukaan johonkin verkostoon, johon kuulumalla ja terveyskapseleita käyttämällä/kauppaamalla ja verkostoa laajentamalla voi tienata jopa 2100 euroa viikossa. Kuulostaa epäilyttävältä, enkä todellakaan uskalla lähteä tuollaiseen, sillä tietenkin täytyisi itse antaa ensin mielestäni aika iso rahasumma, 1200 euroa, yhteisölle/yritykselle, jotta pääsisi tienaamaan. Melko epämääräisen kuuloista hommaa, vaikka kaikki vaikutti todella rehelliseltä ja asiat selitettiin perin pohjin. Hyvä oli kyllä puhumaan tyyppi joka hommaa minulle esitteli... Olen todella epäileväinen kaikkien yhteisöjuttujen suhteen, varsinkin tuollaisten, missä pitäisi vielä levittää sitä yhteisönsä ilosanomaa. Tulee mieleen uskonnot, jotka ei yleensä ole ihmiselle kovinkaan hyväksi. Rahan ansaitseminen vaikutti kyllä liian helpolta, joten jokin pistää epäilemään että missä se kikka tässä on. Ei kukaan jaa rahaa ihmisille saamatta vastinetta. Kyseisenlaisia firmoja toimii Suomessa kuulemma useampiakin, joista useimmat ilmeisesti huijausta. Ajattelin nyt seurata vierestä ystävän tilannetta, mutta toistaiseksi en todellakaan osaa lähteä mukaan liian helpolta kuulostavaan tienausmahdollisuuteen... Ihme juttuja.

EDIT

Ainiin, norpan sekoituksessa käynnissä arvonta!

6 kommenttia:

 1. No kyllä tosiaankin kuulostaa hyvin epäilyttävältä. Minulla ainakaan ei ole suuremmin uskoa tuollaiseen toimintaan.

  VastaaPoista
 2. Joo ei kannata lähteä noihin, mullekin on tarjottu vastaavia ja aina ne ovat ennemmin tai myöhemmin paljastunee bisneksiksi jotka ovat kusettaneet puolta Suomea... Semmoista asiaa ei ole olemassakaan kuin helppo raha, sanoo jo meidän isäkin ja isä on viisas.

  VastaaPoista
 3. Joo ei kande lähtee. Tiedän tutun joka lähti mukaan juuri terveyskapseleiden myyntiin ja meni kyllä niin pieleen koko homma. KÄrsivät aikas lailla. TElkussakin oli sillo juttua siitä. Lupas helikoptereita ja kaikkee...jep.

  IHania lettejä.
  mä haluisin osata letittäää..mut en osaa. nyyh

  VastaaPoista
 4. Anttis, epäilyttävältä nimenomaan!

  Jenni B, muistelenpa että meidän iskä on sanonut joskus ihan samat sanat! :D

  Keke, helikoptereita?! No, nuo lupas ainoastaan viikkopalkaks paremman kuin mun nykyinen kuukausipalkka... Letittäminen on ihan helppoa kun hetken ensin harjoittelee :)

  VastaaPoista
 5. Voi minäkin rakastan norsuja. Kotiin on kerääntynyt jo aikamoinen koristenorsu kokoelma, vaikka olenkin aika kranttu siitä, minkälaisen norsun kelpuutan kokoelmiini.

  Hinot letit. Minäkin aina silloin tällöin väkerrän itselleni letin.

  Yhdyn edellisiin kommentoijiin. Yleensä tuollaiset verkostot ovat aika pitkälti huijausta.

  VastaaPoista
 6. Oi, en olekaan törmännyt koristenorsuihin varmaan lapsuuden jälkeen! Kelpaisi minullekin!

  VastaaPoista