29.9.2009

Trikoopipo

Tänä aamuna lenkillä olisi tarvinnut jo ohuen pipon. Kotiin tultuani ratsasin pipovaraston, mutta yhtään sopivaa ohutta trikoopipoa sieltä ei löytynyt, kaikki olivat villaisia tai muuten epämukavia. Täytyy siis alkaa metsästää kunnollista alkusyksyn pipoa, mikä ei tule olemaan helppoa! Mun pääni mallille ei oikein pipot sovi, plus kummasti kaikki ovat aina liian pieniä....

Näistä kuvista vähän inspiraatiota, ovat muuten Anistonin uudesta Love Happens -leffasta.

kuva


kuva

Alempi taitaa olla villapipo, mutta väri ja malli on muuten muy bueno! (En ole sitten koskaan opiskellut sanaakaan espanjaa :D)

7 kommenttia:

 1. Pipo näyttää kivalta, mutta leffa on täällä saanut aika surkeat arvostelut :P Mullekin kyllä kelpais joku tällänen ohuempi pipo...

  VastaaPoista
 2. Mä kas tarvisin ohuen pipon. Ku just mietin samaa yks päivä ku olin lenkil et pitäs semmonen hommaa. Kaikki tuntuu niin paksuilta. Ja noi Anistonin pipot on niiiin ihania. Ja sille tuntuu sopivan niin kaikki mitä se pukee päälleen=)

  VastaaPoista
 3. mmmm, syksyyn tosiaankin kuuluu pipot.

  kokeile tehdä itte, niihin tulee heti lisää tunnetta!

  VastaaPoista
 4. Mullekin tuollainen! Ja tänään tunti tosiaan syksyltä. Hrrr, paleltaa!

  VastaaPoista
 5. Jenni B, mietinkin että millainen tuo leffa olisi. Ei taida Suomessa vielä olla ollut ensi-illassa... Yleensä tuon genren leffat ei kovin hyviä arvosteluja saakaan, mutta saattavat olla silti ihan (kerran) katsottavia!

  Keke,pipo on pop :D Ja joo, oikeassa oot tosta Anistonista, se saa näyttää hyvältä vaikka päällä olis jätesäkki...

  johanna maria, itseasiassa oon käsityöihmisiä, tollanen pipo syntyis mun käsissä päivässä, mutta haluan nimenomaan sellaisen kankaisen, trikoisen, resorisen, en tiedä sen kummemmin miksi niitä kutsutaan :D

  Marge, tais olla ensimmäinen oikeesti syksyltä tuntunut päivä, otin jo villakangastakinkin käyttöön, kun paleltaa. Yöllä nukun kahdella peitolla, ja jos vähän käsivartta pilkistää, niin kyllä tulee viileää!!

  VastaaPoista
 6. No minä kyllä Anistonista tykkään, hän kun otekee niitä ihania hömppäleffoja, joita voi hyvin kuvitella katselemassa peiton alla suklaalaatikko sylissä. Pipotyyli ei mullekaan oikein sovi. Minne otsatukka pipon alla muka laitetaan?

  VastaaPoista
 7. May, oon joskus törmänny samaan ongelmaan. Yleensä päädyin rusentamaan sen pipon reunan alle, jolloin pipo painoi sen ensinnäkin silmille, ja toisekseen siihen uran. Sitten jos sen pipon vaan länttää päähän, sen etutukan saa laittaa uusiksi monta kertaa päivässä. Ja kun ne on niin pätkiä ne kutittaa! Jotkut tosin pitää pipoa silleen, että otsis ei oo siellä sisällä ollenkaan... Se on nykyään ehkä fiksuin tyyli.

  Oho, olipas mulla paljon sanottavaa otsiksista ja pipoista :D

  VastaaPoista