21.5.2009

Kas näin heiluu hame, ja hame heiluu näin...

Olen käyttänyt tänä keväänä tunteja haaveillen täydellisistä kesämekoista ja etsien niitä ympäri kaupunkia. Lopputulos on, että suurimmat huokailut ja kaipaukset on aiheuttanut Seppälä (mihin se tehokkaine mainoskampanjoineen on varmasti pyrkinytkin). Huomioimatta kuitenkaan Trendinkin sivuilla nähtyä Hennesin punavalkoraitarusettimekkoa, jonka rahapulassani jouduin palauttamaan liikkeeseen harmin kyynel silmäkulmassa. Kuva on varastettu röyhkeästi Tyylitellen -blogista.

Juhannuksen alennusmyynneistä kaappiini mahdollisesti päätyvät:


Ihanan kevyt ja sopivan peittävä satiinimekko, jossa ihanat itämaiset kuviot. Näytti hyvältä ainakin myyjän päällä, itse en ole vielä sovittanut!


Olen etsinyt sopivaa maksimekkoa, vaikka en olekaan varma sopiiko se vartalolleni tai osaanko käyttää sellaista. Tämän kuosi on kuitenkin ihana, joten se saa mahdollisuuden!

Näiden lisäksi tahtoisin mekon tai olikohan se ennemmin tunika, jossa on musta rintaosa, vihreä vyö ja maatuskahuivimainen helma. Ja olihan siellä liikkeessä pari muutakin "täydellistä" kesämekkoa, mutta sinne ne jäivät, ja koskapa en muista niitä enää, täydellisyyskin taisi olla vain harhaa.

Aina kun täydennän vaatekaappiani jollain, mitä siellä ei aiemmin ole ollut tai ei ole ollut pitkään aikaan, kuten nämä mekot, huomaan, miten sieltä puuttuu uusien hankintojen kanssa käytettäviä vaatekappaleita. Veikkaanpa, että kun mekot valtaavat hyllyt, kenkähyllyjen sisältö ei sovellu enää alkuunsa, ja viimeistään loppukesästä aletaan kaivata kaikenlaisia helppoja neuleita tai jakkuja.Ajattelin, että ehkä tämä on sittenkin sellainen blogi, jossa nähdään päivänasuja. Jos minulla vain olisi vielä taitava hovikuvaaja, tai edes hylly sopivalla korkeudella... Ja toisaalta kamerani on huonointa turistikameralaatua. Eli jotain voi olla tulossa, mutta vain erikoistapauksissa. Tähän olisin voinut liittää viime kesän lempparimekot, mutta kameralla ei saa tarkkaa kuvaa mistään. No, onpahan jotain odotettavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti