13.5.2009

Täydellinen tiistai ja muitakin hyviä päiviä

Kylläpäs on nykyään vaivalloista saada blogia päivitettyä... Tai ei niinkään vaivalloista, mutta sopivaa hetkeä ei tunnu löytyvän hakemallakaan.

Alkuviikko kului siis ihanan ystävän seurassa ja eilen aamulla saattelin hänet junalle. Koko loppupäivä menikin sitten television parissa ja aikakauslehtiä selaten. Joka päivä ei vain jaksa... Mulla vain noita laiskamatopäiviä on vähän turhan monta viikossa!

Maanantai meni siinä kuulumisia kerratessa, juttu ei näiltä tytöiltä lopu! Tehtiin hyvää ruokaa ja lettuja, eli siinä se ilta sitten kuluikin...


kuva

Tiistaina herättiin ajoissa ja lähdettiin kaupungille. Oli ihana kiireetön aamu, ehti rauhassa meikkailla ja kammata tukan, yleensä aamuisin ei ole aikaa mihinkään, kamat niskaan ja ovesta ulos. Olen viime aikoina kärsinyt hupenevista rahavaroista (mites se silleen...) joten ostin vain pakolliset uudet ballerinat. Yleensä kävelen kesässä puhki sekä ballerinat että läpsyt. No, nämä ballerinat kävelin rikki päivässä. (??) Että näin hyvän sijoituksen tein tällä kertaa. Onneksi henkkamaukan lastenosastolta löytyi iiiihanat niittiballerinat, jotka pääsevät perjantaina palkan tultua korvaamaan aiempaa menetystä. Koska shoppailu ei kerrankin ollut varsinainen tarkoitus, lähdimme satamaan nautiskelemaan auringosta ja kesäisen raikkaista juomista! Kyllä kesä on täydellisimmillään terassilla aurinkoa palvoessa kylmän siiderilasillisen kera. Olo oli kuin kissalla auringossa. Kaiken kukkuraksi onnistuin hankkimaan kesän ensimmäiset rusketukset! Tai tässä tapauksessa siis paloin lievästi rinnasta, kuten minulle aina käy. Normaalisti välttelen aurinkoa, mutta näin keväällä se ei vielä porota liian kuumasti. Illaksi suuntasimme takaisin kaupunkiin, leffassa pyöri Sinkkuelämää .tekijöiden Jätä se! -elokuva. Leffa oli ihan hyvä, mutta hahmoja oli ehkä jotenkin liikaa ja... joku siinä ei nyt ollut ihan kohdallaan, täytyisi ehkä nähdä uudelleen. Ihan kelpo viihdettä kuitenkin. Ja olihan siinä ihan mukavasti silmäniloakin, vaikka ketään tosi hurmuria ei oltukaan juoneen ahdettu.

Jo keskiviikkona iltapäivällä oli ihan tyhjää ja olisi kaivannut juttuseuraa. Yleensä nautin yksin asumisesta, ja pidemmän päälle seura voisi käydä ahdistavaksi, mutta niin hyvän ystävän kanssa kuluisi helposti useampikin päivä!

Tänään täytyy palata taas työelämään koko viikonlopuksi. Minulle itse asiassa sopii aika hyvin, että töitä on vain 3-4 päivänä viikossa, tosin se ei sovi taloudelleni. Varsinkaan nyt kun ihanan kaksioni vuokra nousee yli 490 euron. Pakko alkaa etsiä halvempaa. Ei huvittaisi yhtään muuttaa, en halua pois tältä asuinalueelta, en nyt kun yksi vanhimmista ystävistäni on muuttamassa käytännössä naapuriin ja tässä on muutenkin niin hyvä olla! Ja yksiöön en kyllä enää lähde, edellisessäkin oli reilusti neliöitä ja silti vain seinät tuntuivat tulevan päälle... Inhottava tilanne, mutta kai tämä saadaan jollain ratkaistuksi. Seuraavien vuokrankorotuksien yhteydessä vuokra nimittäin nousee jo reippaasti yli 500:n, ja siihen minulla ei yksinkertaisesti ole varaa. Voi kun olisi vakituinen työ (tai lähinnä vakituloinen) jotta voisin ostaa itselleni asunnon omaksi! Mutta katsotaan miten tilanne etenee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti