10.5.2009

Päivän biisi

Kun kuulin tämän biisin alun ohimennen ensimmäisen kerran, luulin että Poets of the Fall on tehnyt jotain uutta musiikkia. Kun biisi pääsi käyntiin, tajusin että nyt on kyllä ihan jotain muuta. Tämä saa kyllä tanssijalan vipattamaan, pitkästä aikaa "tekno"renkutus, joka uppoaa minuun! Ihan näin äitienpäivän tunnelmaan tämä ei ehkä kaikista paras ole, mutta koska pe- ja la -yöt menevät aina töissä, sunnuntai on minun viikonloppuni! Harvemmin vain tulee nautittua viikonloppua suuren yleisön tavoin.

Videolla on muuten tosi kivoja kampauksia tanssijatyttösillä. Erityisen ihastunut olen tällä hetkellä kaikenlaisiin pantoihin, (tai olen aina ollut, vielä pari vuotta sitten niitä vain täytyi pitää salaa kotona) ja erityisesti otsalle tulevat kangaspannat tulevat keikkumaan minunkin kutreillani tänä kesänä usein.



Blogi on muuten kauhean näppärä tapa tallentaa itselleen musiikkia. Kun kuulee hyvän kappaleen vaikkapa radiosta, ei kun youtube auki vain ja kipaleen saa poimittua "päiväkirjaan" muistiin. Eikä sitä tarvitse enää uudelleen etsiä. Eihän näistä postauksista kenellekään muulle hyötyä taida olla, mutta ei kaiken aina tarvitse olla niin hyödyllistä, eikä taida olla monista muistakaan jutuistani...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti