25.4.2009

Mä haluuuun!

Edellisiäkään koruihanuuksia en ole vielä käyttöön saanut, mutta taas tekee mieli uutta. Monesta ketjusta koostuneita koruja on nähty jo monessa blogissa, mutta minäkin haluan omani! Tämäkin on niitä, jotka voisi itse tehdä, mutta jos edullisesti jostain löydän ostan omaksi. Täytyykin lähteä ensi viikolla sopivan tilaisuuden tullen tarkastamaan H&M:n korutilanne ja Glitter... ei nyt tule muitakaan paikkoja mieleen mistä ihanuuden löytäisin opiskelijaystävälliseen hintaan. Tässä blogissa koru oli peräisin Lindexistä. Sekin siis tarkastetaan!

Tämä olisi hyvä ilman noita killuttimia -plain and simple it is!


Tässä on vähän liikaa tavaraa, mutta kyllä näistä jo idean tajuaa!


Ihanteellistahan vielä olisi, että koru roikkuisi navassa asti. Pukisin sen ehkä käsivarren alta kyljelle, jos pituus riittäisi. Näyttäisiköhän se ihan tyhmältä... Toivottavasti pääsen pian kokeilemaan!

kuvat yksi ja kaksi

1 kommentti:

  1. itsekin haaveilen tuommoisesta ketjukorusta, mutta taitanee olla niin, että halvemmalla tosiaan löytynee jostain henkkamaukalta. niin se vaan on, että käsintekeminen on kallista, ja ketjujen metrihinnoilla tommoseenkin saa uppoamaan rahaa. plus se näpertelyn tuntipalkka ;)

    VastaaPoista