28.4.2009

Uusi rakkaus

Klaus Haapamäen Iittalalle suunnittelemista uusista Satumetsä -astioista on vilahdellut kuvia milloin missäkin, ja ystäväni kanssa oli niistä puhettakin, mutta jostain syystä en ole niitä pahemmin noteerannut. Taikametsä-astiat otin aikoinaan vastaan suurella kohulla, tosin hintansa vuoksi niitä ei harmikseni vieläkään ole päätynyt astiakaappiini. Astiakaappi on nimittäin melko täynnä aiempia hankintoja, ja vaatekaapin täyttäminen on ollut viime aikoina mielekkäämpää... Törmäsin näihin viimeksi Anttilassa käydessäni, ja seisoin siellä sitten myytynä hiplailemassa niitä varmaan monta minuuttia.Tämä iso kulho olisi UNELMA, mutta minun täytyy varmaan olla aika kiltti tyttö vielä aika kauan, että kukaan suostuu sitä minulle lahjaksi ostamaan... Joulua odotellessa, ehkä.

Realistisempi haave on muki, johon voisi uhrata rahat vaikkapa seuraavasta palkasta...Kuvien lähteet kadotin, anteeksi! Toivottavasti en nyt joudu laittomasta kopioinnista tuomiolle...

Kelpuuttaisin kaappiini näiden rinnalle kyllä myös ensin tullutta taikametsä -sarjaa. Sininen väri on paras, mutta mustavalkoisessakin on oma vetovoimansa.


tämä kuva täältä


Miljoonatuloja odotellessa...

1 kommentti:

  1. Vastavierailulla, heips :) Satumetsää minäkin ihastelin Citymarketissa käydessäni, tuo Taikametsä-sarja taas ei minuun ole yhtään iskenyt.
    Mutta Satumetsän astioita voisin itselleni vaikka ostaakin :)

    VastaaPoista