27.4.2009

Maanantai.

Tänään palautin seitsemän sivua työlainsäädännön tehtäviä (JES) ja palkitsin itseni shoppailulla. Tarkoitus oli löytää mustat gladiaattorikorkkarit (tai muut makeet juhlakenkät) kesää varten ja ihanan Soaked in Luxoryn ylihintaisen mekkoni pariksi, mutta...

Kevään gladiaattorisandaalisaldo näyttäisi siltä, että kaikissa on joko n. 12 sentin korko, mikä on minulle liikaa. Osaan kyllä kävellä korkkareilla, mutta niin korkeilla olen kyllä liian pitkä. Tai sitten ei ole korkoa ollenkaan, eikä sellaiset ole juhlakengät. Parhaat vaihtoehdot löysin spirit storesta ja k-kengästä. Spirit storen kengissä vain oli ihan huima korko, ja k-kengän sandaaleissa ei ollut korkoa ollenkaan. Jos päädyn ostamaan korottomat, taidan ottaa HM:n halpisversiot... Onneksi Biancon myyjä kertoi, että huomenna saapuu uusia, matalammalla korolla varustettuja gladiaattoreita. Toivo elää... Bianco on muuten liike, jossa olisi ihana olla töissä.



Tämä kenkä on sitä, mitä lähdin hakemaan. Kun vain korko olisi kohtuullinen! kuva
Tosin vielä ihastuneempi olen versioihin, joissa on niittejä. Niitit kiinnittävät huomioni muutenkin nykyään. Ihanimmat niittisandaalit ovat täältä löytyvät o.i.s.:n versiot, jotka saattavat kuitenkin olla ne, jotka loppujen lopuksi ostan...

Toisekseen etsin sitä ketjuröykkiökaulakorua, mutta taidan olla tänä keväänä sellaisen etsinnässä jo tosi myöhässä. Mukaani lähti sitten Glitteristä yksi neliön mallinen paksumpi ketju. Siis ketju itse on neliön mallinen, ei koru. Sen malliselle ketjulle on oma nimensäkin mutta enhän sitä tietenkään nyt muista.Täytyy laittaa äiti asialle kun eri kaupungeissa asutaan, jospa niitä olisi muualla vielä jäljellä jossakin.

Poikkesin kyllä myös suunnitelmasta ja budjetista, ja ostin mustan Madonnan paidan, mutta se oli niin minua, etten voinut jättää kauppaan, eikä hintakaan loppujen lopuksi hirvittänyt. Suurin osa Madonnan vaatteista on melko... kamalia, mutta välillä löytyy aarteita.

Löysin myös äidille äitienpäivälahjan, joka pärjää postin kyydissäkin. Hakusessa oli huivi, mutta en löytänyt sopivaa. Niinpä hän saa kesäkukkien siemeniä. Tiedän, että on mieleinen lahja.

Olin todella myöhään liikkeellä, taisin olla kaupungissa kuuden maissa. Ostoskeskuksessa ja kaupoissa oli ihanan tungoksetonta, rauhallista ja kiireetöntä, myyjillä oli minulle aikaa ja tavarat oli jo järjestelty eikä kukaan ollut ehtinyt niitä sotkea! Käyn ostoksilla juuri ilta-aikaan niin usein kuin vain mahdollista, juuri oman rauhan takia. Suosittelen!

Tässä vielä yksi parhaista asioista keväässä:


kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti