30.4.2009

Vappua!

Kirjoittelen täältä simalasin takaa (ja siis ihan vain simalasin) haikeissa fiiliksissä.

kuva

Tajusin tänään päivällä että tämä on viimeinen opiskelijavappuni. Ja miten vietän sen; töissä. Haalarit homehtuvat kaapissa ylioppilaslakin vieressä. Molempia taidan olla käyttänyt kerran. Viime vuosien vaput ovat nimittäin sujuneet tiiviisti työn parissa. No, alan vaihto on edessä!

Ilta ja yö sujuvat siis työn merkeissä, huomenna olisi päivällä ollut aikaa piknikille, mutta kaikki tuttuni ovat silloin joko töissä tai muussa kaupungissa... Illalla sitten taas sorvin ääreen. Jippii, hauskaa vappua minulle.

Facebook on ollut tänään totaalisen pannassa, kun kaikkien tilat vain toitottavat riemukkaita vappusuunnitelmia! Kateus nostaa päätään...

Mutta on tässä päivässä ollut jotain hyvääkin, ehkä parasta pitkiin aikoihin! Kävin tänään
asuntonäytössä erään ystäväni kanssa, joka on yksi pitkäaikaisimmista ja ihanimmista ystävistäni. Hän asuu tällä hetkellä miehensä kanssa noin 100 kilometrin päässä, mutta asunto täältä on ollut etsinnässä jo jonkin aikaa. Asunto oli minusta ihana, mutta he eivät ole vielä varmoja, vastaako se heidän tarpeitaan. Vasta asuntonäytön jälkeen minulle valkeni, että saan hänet oikeasti luokseni! Tai ainakin lähemmäksi! Jos he muuttavat tänne, tästä kesästä tulee varmasti kokemisen arvoinen! Saan tästä niin paljon voimaa tähän vappuun, ja monelle muullekin päivälle.

Ja onneksi on aina juhannus! Juhannukselle meillä onkin jo lukioaikaisen kaveriporukan kanssa suuria suunnitelmia. Tai ihan tavallisia, mutta kun juhannuksetkin ovat kuluneet -ylläripylläri- töiden parissa viime vuosina, niin minulle mikä vain muu on juhlaa. Juhannusta olen juhlinut viimeksi 2005... Viime uusivuosi myös vaihtui iloisissa (ja dramaattisissa) meiningeissä, kerrankin. Ehkä tässä välissä voi yhden "pyhän" uhrata myös ahneudelle.

Huomenna on blogin suunnalla todennäköisesti melko hiljaista, kun päivä menee nukkuessa ja ennen töihin menoa yritän ottaa kaikkeni irti tästä yksinäisestä vapusta!

kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti